Έπαθλο του Survivor το Αυτοκίνητο της Χρονιάς!

Σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε να κερδίσει το ολοκαίνουργιο Peugeot 3008 και να γίνει ο ιδιοκτήτης του Γαλλικού SUV που δικαίως ανακηρύχθηκε ο Βασιλιάς της Ζούγκλας του Αγίου Δομίνικου!

Η Ελληνική Αντιπροσωπεία της Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη και η παραγωγή του Survivor, είχαν οργανώσει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε το συγκεκριμένο επεισόδιο να αποτελέσει την απόλυτη έκπληξη για τους παίκτες. Το SUV Peugeot 3008 είχε φτάσει προ ημερών στον Άγιο Δομίνικο, μετα απο ταξίδι 45 ημερών σε κοντέηνερ, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τις λεπτομέρειες του σχεδίου.

Όταν ανακοινώθηκε ότι το νέο Γαλλικό SUV θα είναι το έπαθλο του χθεσινού κουίζ, οι παίκτες δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

peugeot_coty3008

O Κωνσταντίνος Βασάλος με τις περισσότερες σωστές απαντήσεις στο κουίζ και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ήταν οι δύο παίκτες που έφτασαν στον τελικό. Στη συνέχεια διαγωνίστηκαν σε δοκιμασία την οποία κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος και ανακηρύχθηκε νικητής και νέος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

«Δεν μπορώ να περιγράψω ακόμα τα συναισθήματα που νιώθω έχοντας κερδίσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο» είπε στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη.

Το SUV Peugeot 3008 αποδείχθηκε οτι ήταν η ορθότερη επιλογή για τις απαιτήσεις του διαγωνισμού στο περιβάλλον του Αγ. Δομίνικου, όντας νικητής του  Ράλι Ντακάρ αλλα και κάτοχος του τίτλου ‘Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017’. Το συγκεκριμένο SUV Peugeot 3008 που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος χρώματος ‘Amazonite’ ήταν σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τόσο απο πλευράς εμφάνισης όσο και απο τεχνολογίας. Διαθέτει συστήματα άνεσης και ασφάλειας για την ασφαλή οδήγηση κάτω απο τις οποιεσδήποτε συνθήκες οδοστρώματος, όπως το σύστημα πρόσφυσης Grip Control και Hill Assist Descent Control μεταξύ άλλων. Τέλος, στην καρδιά του λιονταριού βρίσκεται ο βραβευμένος πετρελαιοκινητήρας BlueHDi 1.6 120 ίππων ο οποίος όχι μόνο σέβεται απόλυτα το περιβάλλον αλλα είναι απο τους αποδοτικότερους και οικονομικότερους κινητήρες στον κόσμο.