ΤΟ PEUGEOT DESIGN LAB ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟ

peugeotdesignlab-63077-1-68252-32

Peugeot Design Lab

Εργαστήρι σχεδίασης!

design-lab-640-480-72228-19

Η Peugeot αναβάθμισε το εργαστήρι σχεδίασης (Design Lab) που πλέον διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο αλλά
και λογαριασμό στο Instagram. Tο παγκόσμιο στούντιο σχεδίασης “Global Brand Design” που άνοιξε πριν τέσσερα χρόνια ενισχύθηκε με νέα πιο εργονομική διάρθρωση και αναβαθμισμένα γραφικά. Ο νέος ιστότοπος είναι πλέον βελτιστοποιημένος για χρήση από tablet και smartphone.
Επιπλέον για μια πιο άμεση ματιά στο τι διαδραματίζεται πίσω από τις κλειστές πόρτες στο εργαστήρι, δημιουργήθηκε και λογαριασμός στο Instagram.

To Peugeot Design Lab είναι το studio Παγκόσμιου Σχεδιασμού της Μάρκας. Οι ομάδες σχεδιαστών, μηχανικών, image editors και γραφιστών εργάζονται σε γραφεία που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο: στο Παρίσι, στη Σαγκάη, στο Σάο Πάολο και στο Σαν Φραντσίσκο. Εκεί 200 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας και 120 χρόνια ενασχόλησης με το αυτοκίνητο, τίθενται στην υπηρεσία των πελατών μας σε όλους τους τομείς επιχειρήσεων μέσα και έξω από τον κόσμο του αυτοκινήτου.
Η εξειδίκευση και η ικανότητα που υπάρχει στο εργαστήρι σχεδίασης της Peugeot έχει καταξιωθεί και σε πολύ ιδιαίτερους και συγκεκριμένους τομείς όπως η εστίαση, τα ρολόγια, τα έπιπλα, ο φωτισμός, τα ποδήλατα, η αεροδιαστημική και άλλα.

Μιλώντας σχετικά ο επικεφαλής του Peugeot Design Lab τόνισε: «Σε τέσσερα χρόνια πετύχαμε μια περίφημη μίξη από διαφορετικά εγχειρήματα: Από σανίδες για σερφ, πιάνο, ράγες τραμ, ελικόπτερα, φορτηγά μεταφοράς τροφίμων, ποδήλατα, ηλεκτρικά σκούτερ, καθίσματα αεροπλάνων, ρολόγια, μινιατούρες αυτοκινήτων όπως και γλυπτά, έπιπλα αλλά και φωτισμό που επιδείχτηκε στην εβδομάδα  Σχεδίασης του Μιλάνο.
Βελτιώσαμε τον ιστότοπό μας ώστε να είναι ο καλύτερος τρόπος επίδειξης όλων αυτών των σχεδίων».

Μέσω του λογαριασμού στο Instagram: peugeotdesignlab θα προβάλλονται τα μελλοντικά σχέδια και πρότζεκτ, δημιουργικές φάσεις αλλά και στιγμιότυπα αθέατα από τη ζωή και τη λειτουργία του εργαστηρίου σχεδίασης. Για περισσότερα δείτε στο νέο site:

www.peugeotdesignlab.com