Ακολούθησε το ένστικτό σου. Peugeot Instinct Concept

H Peugeot σε συνεργασία με το SAMSUNG ARTIK™ Cloud σκοπεύει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες όσον αφορά στην εικονική πραγματικότητα.

H Γαλλική εταιρεία σε συνεργασία με το SAMSUNG ARTIK™ Cloud, αποκάλυψε πως η PEUGEOT σκοπεύει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη τεχνολογία όσον αφορά στην εικονική πραγματικότητα. Αξιοποιώντας το «Internet of Things» το «Διαδίκτυο των Αντικειμένων» ο οδηγός μπορεί να βιώσει μια μοναδική εμπειρία τόσο στο τιμόνι όσο και γενικότερα για τη φίρμα της Peugeot.

Πρώτα απ’ όλα σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το PEUGEOT INSTINCT CONCEPT προσφέρει μια επίδειξη της φίρμας αξιοποιώντας τη συνδεσιμότητα αλλά και την μελλοντική προοπτική για αυτόνομη οδήγηση μέσω της πλατφόρμας SAMSUNG ARTIKCloud IoT (Internet of Things).

alt=" peugeot instict concept amplified experience "

Επιπλέον το PEUGEOT AMPLIFIED EXPERIENCE που αξιοποιεί την εικονική πραγματικότητα μέσα από την κάσκα Samsung Gear VR. Οι χρήστες μπορούν να βιώσουν την εμπειρία του PEUGEOT iCockpit® αλλά και τη λειτουργία όλων των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας που υποβοηθούν τον οδηγό. Η PEUGEOT είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον πλανήτη που επενδύει πολλά σ’ αυτή την τεχνολογία ώστε να προσφέρει στους πελάτες της αλλά και στους θιασώτες της μάρκας μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Μπορεί να έχετε συνδέσει την Peugeot με  αυτοκίνητα πόλης, αυτοκίνητα χωρίς τέλη κυκλοφορίας, οικογενειακά αυτοκίνητα, πετρελαιοκίνητα ή βενζινοκίνητα. Το βέβαιο είναι ότι διαμέσου του PEUGEOT INSTINCT CONCEPT θα περάσετε σε άλλη διάσταση όσον αφορά στην εμπειρία Peugeot. Επιπλέον μέσου της πλατφόρμας SAMSUNG ARTIK™ Cloud IoT θα έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε πολλές από τις συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά όπως smart watches, smartphones, social networks αλλά και το σύστημα έξυπνης διαχείρισης του σπιτιού σας.  H Peugeot περνά σε μια νέα εποχή συνεχίζοντας να μας εκπλήσσει.