PEUGEOT ΧΑΝΙΑΔΑΚΗΣ – BAZAAR ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ!

xaniadakis_bazaar

Ποτέ άλλοτε ένα μεταχειρισμένο δεν ήταν τόσο εγγυημένο!

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Μαίου μην κάνετε άλλα σχέδια γιατί θα αγοράσετε αυτοκίνητο! Η Peugeot Χανιαδάκης διοργανώνει το BAZAAR ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ στις εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Αθηνών 215 & Κηφισού και θα έχει διαθέσιμα για τους ενδιαφερόμενους περισσότερα από 50 δημοφιλή αυτοκίνητα της PEUGEOT, της CITROEN και άλλων γνωστών εργοστασίων.

Στο BAZAAR ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ της PEUGEOT ΧΑΝΙΑΔΑΚΗΣ, θα βρίσκονται τα διάσημα μοντέλα της PEUGEOT, 108, 208, 308, 508 και 407 όπως και πολλά CITROEN C3, C4, C4 CACTUS, XSARA ΚΑΙ C5 σε αρκετές διαφορετικές κατηγορίες κυβικών για να καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Μαζί τους, θα βρίσκονται επίσης και αρκετά ακόμα εγγυημένα μεταχειρισμένα μοντέλα άλλων εργοστασίων, όπως Alfa Romeo, Skoda Hyundai κ.ά..

Οι υποψήφιοι οδηγοί θα μπορούν να επιλέξουν και να αγοράσουν άμεσα το αυτοκίνητο που τους αρέσει σε προνομιακή τιμή BAZAAR και χωρίς άγχος, γιατί η PEUGEOT ΧΑΝΙΑΔΑΚΗΣ τα έχει ήδη ελέγξει εξονυχιστικά και τα προσφέρει με γραπτή εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων και ακόμα 6 μήνες πραγματική εγγύηση.

To Σάββατο 27 Μαΐου και την Κυριακή 28 Μαΐου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, το εξειδικευμένο προσωπικό της PEUGEOT ΧΑΝΙΑΔΑΚΗΣ θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους στην Λεωφόρο Αθηνών 215 & Κηφισού για να τους βοηθήσει να επιλέξουν το εγγυημένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που τους ταιριάζει.