Η PEUGEOT πρώτη και στις προτιμήσεις των εταιρειών!

PEUGEOT BUSINESS

Πρώτη είναι η Peugeot και στην προτίμηση των εταιρειών για το διάστημα Ιανουαρίου -Αυγούστου 2019 ενώ η συνεχής ανοδική πορεία της την έχει πλέον καθιερώσει στη κορυφή των συνολικών ταξινομήσεων επιβατικών αυτοκινήτων στην Ελληνική αγορά.

Όσον αφορά τις επιδόσεις της Γαλλικής εταιρείας στο εταιρικό κανάλι πωλήσεων, η Peugeot έχει επιτύχει άνοδο 30% στο διάστημα του πρώτου εννιαμήνου της χρονιάς σε σχέση με το αντίστοιχο του 2018.  Μέσω του τμήματος εταιρικών πωλήσεων, η Peugeot προτείνει  ολοκληρωμένες προτάσεις ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των πελατών της. Τα νέα premium μοντέλα της, οι διαδοχικές διεθνείς βραβεύσεις, η αξιοπιστία, η ασφάλεια, οι επιδόσεις και η οδηγική απόλαυση, το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, η γκάμα των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων και το χαμηλό κόστος χρήσης των μοντέλων της Peugeot,  σε συνδυασμό με το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία συντελούν, ασφαλώς,  σε αυτή την επιτυχία.

PEUGEOT BUSINESS

Αξίζει να αναφερθεί πως το 2019 η PEUGEOT κατάφερε να αποσπάσει δύο πολύ σημαντικές ευρωπαϊκές διακρίσεις από την διοργάνωση COMPANY CAR TODAY (CCT 100) η οποία βραβεύει τα καλύτερα αυτοκίνητα του εταιρικού καναλιού πώλησης. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκε το 5008 ως το SUV της χρονιάς και το νέο PEUGEOT Rifter ως το MPV της χρονιάς αντίστοιχα.

Επιπλέον, η Peugeot διακρίθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο ως η πιο αξιόπιστη εταιρεία μαζικής παραγωγής από περισσότερους από 11.000 ιδιοκτήτες οχημάτων. Ο θρίαμβος αυτός της μάρκας επιβεβαιώνει το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της σε επίπεδο αξιοπιστίας, κόστους χρήσης και ποιότητας κατασκευής.

Στο πελατολόγιο της Peugeot συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων μισθώσεων καθώς και  μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και  ελεύθεροι επαγγελματίες.