Peugeot 3008 έκδοση DKR, Λατρεύουμε τη σκόνη!

Στη Λεωφόρο της Peugeot στο Παρίσι έχει στηθεί μια θεματική έκθεση με τίτλο «We love Dust» προς τιμή της Team Peugeot Total για τη συμμετοχή «Ράλι Ντακάρ».

Στη Λεωφόρο της Peugeot στο Παρίσι έχει στηθεί μια θεματική έκθεση με τίτλο «We love Dust» προς τιμή της Team Peugeot Total για τη συμμετοχή της στη φετινή έκδοση του Ράλι Ντακάρ. Σε περίοπτη θέση στην έκθεση της Peugeot έχει τοποθετηθεί το νέο Peugeot 3008 έκδοσης DKR αλλά και το 208WRX που θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally Cross φέτος.

peugeot-3008-dkr-2

Μάλιστα οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να καθίσουν στο τιμόνι του περσινού Peugeot 2008 DKR και να οδηγήσουν σε περιβάλλον προσομοίωσης όπως οι οδηγοί της Peugeot. H προσπάθειά τους καταγράφεται και τους αποστέλλεται το σχετικό βίντεο σε email ώστε να το μοιραστούν μέσω των social media.

Υπάρχει και η επιλογή να βρεθεί κανείς ως συνοδηγός στο πλάι του πολυπρωταθλητή Σεμπαστιάν Λεμπ. Φορώντας μια κάσκα εικονικής πραγματικότητας βρίσκεσαι στη θέση του συνοδηγού και παρακολουθείς την προσπάθεια του γάλλου ραλίστα σε διάσημα περάσματα του θρυλικού αγώνα.

Δίπλα στο αγωνιστικό Peugeot 3008 DKR βρίσκεται το ολοκαίνουργιο Peugeot 3008 GT το οποίο διαθέτει και το προηγμένο σύστημα «Advanced Grip Control». Πρόκειται για σύστημα πρόσφυσης που βοηθά τον οδηγό να αισθάνεται αυτοπεποίθηση σε κάθε είδους επιφάνεια είτε πρόκειται για χιόνι, είτε για λάσπη είτε για άμμο.

alt=" Peugeot 3008 DKR "

Μπορεί να έχετε συνδέσει την Peugeot με αυτοκίνητα πόλης, οικογενειακά αυτοκίνητα, οικονομικά αυτοκίνητα, πετρελαιοκίνητα ή βενζινοκίνητα crossover πολυμορφικά αυτοκίνητα ή και μικρά cabrio. Η αλήθεια είναι πως η γαλλική εταιρεία βρίσκεται στα καλύτερά της ειδικά με το ολοκαίνουργιο οικογενειακό πολυμορφικό 3008 που μπορείτε να δείτε στις εκθέσεις Peugeot. Mε κινητήρες βενζίνης από 1.2lt, πετρελαίου από 1.6lt, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο και πλούσια επίπεδα εξοπλισμού.

peugeot-3008-dkr-3

Για τους φαν του Ράλι Ντακάρ υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα αξεσουάρ, αναμνηστικά και merchandise στις διευθύνσεις: http://boutique.peugeot.com και www.peugeotsportstore.com.