ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 3008

dikrio-dianomwn-peugeot

Κόκκινο χαλί στις Κάννες για το Peugeot 3008

και το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη

Μία εντυπωσιακή Ελληνική αποστολή αποβιβάστηκε στις Κάννες πριν από λίγες ημέρες. Δεν είχε σχέση με τον κινηματογράφο, αλλά τα φώτα στράφηκαν πάνω της ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί με προορισμό το εσωτερικό του πανέμορφου «Palais de Festival» όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Φεστιβάλ των Καννών, ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς κινηματογράφου.

Οι Έλληνες «Celebrities», που αιχμαλώτισαν τα φώτα των προβολέων στο red carpet, ήταν καλεσμένοι του Ομίλου Συγγελίδη, για την παρουσίαση του νέου SUV Peugeot 3008 στις Κάννες και δεν ήταν άλλοι από το δίκτυο επίσημων διανομέων της Peugeot στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες διανομείς της Peugeot, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από πρώτο χέρι την υπεροχή του Peugeot 3008. Οδήγησαν το νέο μοντέλο σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου στις Κάννες και την φημισμένη λεωφόρο Croisette αλλά και σε μαγευτικές όσο και απαιτητικές παραθαλάσσιες και ορεινές διαδρομές, συνοδεία του Hi Fi ηχοσυστήματος που η αγαπημένη εταιρία των audiophiles, FOCAL, εξέλιξε για το μοντέλο.

cannes-9-79620-19Στο φόντο, έστεκε λαμπερό το νέο Peugeot 3008 που με τις στιλιστικές και τεχνολογικές του καινοτομίες αποτελεί απτή απόδειξη της δυναμικής εξέλιξης της premium Γαλλικής μάρκας που σήμερα έχει να προσφέρει την πιο νέα και δυναμική γκάμα στην ιστορία της.

Το νέο Peugeot 3008 που κατέκτησε το Φεστιβάλ των Καννών, είναι το αστέρι της Peugeot που θα λάμψει και στο φετινό Σαλόνι του Παρισιού τον Οκτώβριο με το παγκόσμιο λανσάρισμα να ξεκινά λίγο αργότερα.